Testimoniale

 

A fost foarte frumos. Copiii au fost foarte încântați, de-a dreptul fericiți. Să mai veniți pe la noi! (profesor Ioana Ionica, directorul Școlii gimnaziale Nr. 142)

Sunteți bineveniți la noi oricând. E minunat când copiii nu mai sunt nevoiți să facă drumul până la librărie și vine librăria la ei! Am găsit un adevărat sprijin în voi pentru educația copiilor noștri. Sunteți minunați! (profesor Julieta Mihăilescu, directorul Școlii gimnaziale Nr. 50 Maica Domnului)

A fost foarte interesant. Și ar fi foarte util pentru copii și cadrele didactice dacă toate editurile ar veni și ne-ar prezenta noutățile lor editoriale. Pentru că un punct de carte într-o școală îi atrage pe elevi către lectură. Copiii au fost foarte încântați și toată ziua, în fiecare pauză, au venit la standul editurii ca să le vadă și să le răsfoiască. Se vedea că le plac foarte mult cărțile voastre! Eu consider că, așa cum la fiecare școală există un punct alimentar, așa ar trebui să existe și un centru de carte pentru elevi. Pentru că astfel li se deschide copiilor un orizont spre carte, spre lectură. Să mai veniți pe la noi, cu o varietate și mai mare de cărți pentru copii! (profesor Teodora Michel, directorul Școlii gimnaziale Uruguay)