Editura Integral a adus jocul cunoașterii și în Școala Gimnazială „Herăstrău“!

 

sc herastrau 2

În perioada 20-24 octombrie 2014, Editura Integral a fost invitatul special al Școlii gimnaziale „Herăstrău“ din Capitală. Elevii claselor pregătitoare și cei ai claselor I au primit cu multă bucurie și emoții pozitive cărțile noastre, răsfoind și citind curioși colecțiile editoriale, „Biblioteca Grădiniței“, „Nota 10“, „Biblioteca Leonardo“ și „Biblioteca Pisa“.

sc herastrau 1

De aceea, am organizat cu acest prilej și mici expoziții de carte școlară pentru ciclul primar de învățământ. Atât cadrele didactice cât și elevii au fost încântați de proiectul nostru și de călătoria magică în lumea cărților editurii Integral.

Vă oferim și câteva declarații sincere, la finalul evenimentului:

„Cărticelele mi-au plăcut foarte mult. Sunt utile și frumoase. Ar trebui să faceți mai multă publicitate la ele în școli, căci merită! Vă invit să organizăm împreună cu Biblioteca școlii noastre diverse activități, precum: o prezentare de carte sau un cerc pedagogic. Cărțile voastre sunt un lucru deosebit față de ceea ce există pe piață la ora actuală. Și, mai ales, ancorate la realitatea zilelor noastre!“ (profesor Adriana Nicolae, directorul Școlii gimnaziale „Herăstrău“)

„A fost fost frumos, inedit. Cu toții, copii, părinți, învățători, profesori, am fost încântați aici, la școală. Cărțile voastre sunt și frumoase ca aspect și diverse și de actualitate! Și vesele!!! Chiar vă mai așteptăm, cu cel mai mare drag! Sunteți bineveniți la noi oricând!“ (doamna Elena Sănducu, bibliotecara Școlii gimnaziale „Herăstrău“)

„Venirea voastră la noi a fost un lucru foarte bun. Atfel, copiii află ce a mai apărut nou și util pe piață pentru ei. Părerea mea este că realizați lucruri extraordinare! I-am văzut pe copiii cum au dat năvală la standul de carte și cât de bucuroși erau! Au fost chiar interesați. Mai ales părinții!! Să dea Dumnezeu să fie de bun augur vizita voastră și să mai veniți pe la noi!“ (doamna Oltea Beleca, administratorul Școlii gimnaziale „Herăstrău“)

One thought on “Editura Integral a adus jocul cunoașterii și în Școala Gimnazială „Herăstrău“!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *