“Atelier de Jurnalism by Cristina Herea” – un altfel de atelier

 

Joi, 4 septembrie 2014, începând cu ora 18.00 a avut loc petrecerea de lansare a cursurilor de jurnalism pentru copii ,,Atelier de jurnalism by Cristina Herea”.

Prietenii de la Tip Top au întâmpinat invitaţii cu dulciuri şi fursecuri care mai de care mai gustoase, au oferit surprize dulci copiilor şi le-au înmânat Alteţelor Regale, Prinţul Paul şi Prinţesa Lia un tort special conceput pentru ei.

Studioul Kids News este gata să primească cursanţi care să-şi arate talentul la pupitrul de ştiri amenajat cu ajutorul celor de la Zoom Design.

Cei de la Bio Corner şi Fresh Corner le-au oferit celor prezenţi o mică mostră din elixirul sănătăţii şi al tinereţii veşnice.

DSCN5280

Voia bună şi surprizele au fost oferite de echipa Vizoo, care ne-a făcut cunoştinţă cu celebrul Magician şi Mascotele sale, ce ne-au învăţa cele mai antrenante jocuri scenice pentru tv.

Nu au lipsit nici cadourile şi surprizele din partea partenerilor noştri, printre aceştia amintim: Editura Integral, Pez România, Christian Tour şi clinica dentară Dr. Leahu, iar Centrul Educational Edu-Care a venit cu noutăţi şi vă invită la ateliere de pictură, bune maniere şi dezvoltare personală!

DSCN5290

Printre invitaţii de top ai evenimentului s-au numărat şi: Oana Voiculeţ, Adina Tudorache, Eniko Georgescu, Roxana Gabor-Iliescu, Letitia Badescu, Lorina Sereş şi Ana Maria Sztankovics.

Atelierul de Jurnalism by Cristina Herea este primul curs de televiziune şi presă scrisă dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani.

Copiii vor interacţiona cu jurnalişti de top, personalităţi marcante din televiziune, dar şi celebrităţi din diverse domenii publice.

DSCN5289

Astfel, în cadrul Atelierului de Jurnalism, acestia vor lua parte şi vor susţine cursuri Question & Answer, unde elevii vor fi moderatori şi prezentatori.

Atelierul de Jurnalism este prevăzut şi cu un studio tv, unde copiii vor învăţa secretele prezentatorilor de ştiri, astfel încât să poată să prezinte emisiuni de divertisment pentru copii, dar şi ştiri realizate de ei.

În cadrul cursurilor copiii îsi vor dezvolta personalitatea, abilităţile de leadership, de prezentare, networking şi comunicare. În urma cursurilor ne propunem ca elevii să câştige încredere, să îşi dezvolte creativitatea şi capacitatea de exprimare, să îşi îmbunătaţească abilităţile sociale şi să devină uşor adaptabili la situaţiile noi care apar în viaţa de zi cu zi.

Cursurile sunt împărţite pe module, iar primul este extins pe o durată de 2 luni şi jumătate.

Acesta începe pe 1 octombrie şi se termină pe 15 decembrie şi se desfăşoară o dată pe săptămână timp de o oră şi jumătate.

Taxa de înscriere este 350 ron/lună.

Vă aşteptăm cu mare drag!

SURSA: http://www.highclassmagazine.ro/atelier-de-jurnalism-by-cristina-herea-un-altfel-de-atelier/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *