CITITORII, DESPRE NOI

 

“Colectia de Nota Zece!”

 

Am descoperit o colectie de carticele minunate, extrem de utila copiilor care urmeaza sa inceapa scoala (dar si parintilor!). Colectia Nota Zece a aparut la Editura Integral si cuprinde zece volume de 32 de pagini, toate Carti de colorat. Mai mult, fiecare pagina cuprinde atat desenul bun de colorat, cat si versuri instructive pe tema cartii.

Conceptul cartilor: carti de activitati (colorat si scris).

Continut:  versuri (tematica educationala). Adresate deopotriva prescolarilor si elevilor din clasa pregatitoare si din ciclul primar, cele 10 carticele propun un format original de invatare in joaca. De la elementele cele mai simple – forma, culoare, insemne elementare –, la tabla inmultirii si reguli gramaticale, toate sunt prezentate in versuri jucause, usor de retinut deopotriva pentru copii si educatori.

gramatica-in-versuri-230x350

Folosite acasa, la gradinita sau la scoala, cele 10 carticele de activitati compun un set complet de resurse educationale auxiliare programei scolare, cu care concorda, oferind parintilor si educatorilor acele instrumente de concentrare a atentiei si energiilor micilor cititori catre elementele de invatare specifice prescolarilor si scolarilor mici.

Realizate de un colectiv de autori experimentati, lucrarile prezinta, intr-un cadru educational unitar, un continut atractiv deopotriva prin grafica si joc literar, oferind micilor cititori un mod placut si instructiv de a-si petrece timpul,  jucandu-se si invatand cu placere.

Va invitam sa descoperiti cartile Editurii Integral, va vor cuceri atat pe voi cat si pe cei mici, viitori cititori in serie!

Abecedar in versuri. Carte de colorat. Editia a IV-a revizuita. Desenele ii apartin lui Razvan Bucur, la fel tehnoredactarea, iar versurile sunt ale lui Costel Postolache.

Aritmetica in versuri. Carte de colorat. Editia a IV-a revizuita. Desenele ii apartin lui Razvan Bucur, la fel tehnoredactarea, iar versurile sunt ale lui Costel Postolache.

Gramatica in versuri. Carte de colorat. Editia a II-a revizuita. Desenele ii apartin lui Razvan Bucur, la fel tehnoredactarea, iar versurile sunt ale lui Costel Postolache.

Zoologia in versuri. Carte de colorat. Editia a II-a revizuita. Versuri – Costel Postolache. Desene – Ruxandra Romanciuc. Coperta – Razvan Bucur.

Geografia in versuri. Carte de colorat. Autor – Costel Postolache. Ilustratii – Roko Advertising. Coperta – Razvan Bucur.

Calendar in versuri. Carte de colorat. Editia a II-a revizuita. Versuri – Costel Postolache. Desene – Ruxandra Romanciuc. Coperta – Razvan Bucur.

Limba engleza in versuri. Nursery Rhyme English Language. Carte de colorat. Versuri – Costel Postolache. Desene – Ruxandra Romanciuc. Coperta – Razvan Bucur.

Mester mare la culoare. Carte de colorat. Editia a II-a revizuita. Versuri – Costel Postolache. Desene – Ruxandra Romanciuc. Coperta – Razvan Bucur.

Stiintele naturii in versuri. Carte de colorat. Versuri – Costel Postolache. Desene – Ruxandra Romanciuc. Coperta – Razvan Bucur.

Pietonul mic si voinic. Carte de colorat. Versuri – Costel Postolache. Desene – Ruxandra Romanciuc. Coperta – Razvan Bucur.

Editura Integral s-a nascut in 1994, ca un joc/hobby al lui Costel Postolache, pe atunci un tanar profesionist din industria cartii. Vreme de 20 de ani, Integral a publicat carti de poezie, lucrari academice, texte de referinta privind istoria Balcanilor. In 2014, editura se relanseaza prin proiectul Integral Educational, destinat cititorilor tineri si foarte tineri. Tot in 2014  se lanseaza proiectul Integral Educational si Colectia Nota Zece.

SURSA:  http://blog.serialreaders.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *