Cum pot fi învățate în joacă limbile străine la vârste fragede

 

Copilului tău îi plac limbile străine? Crezi că este timpul să învețe rapid italiana, spaniola și engleza? Iată ce l-ar ajuta!

Din punct de vedere psihologic, studiul limbilor străine îi dă încredere în forțele proprii. Din punct de vedere educațional, metoda de predare este esențială pentru ca micuțul să recepteze corect gramatica, cuvintele și modalitățile de exprimare într-un alt univers cultural.

PiccoleIl colore

În acest sens, îl vor ajuta enorm câteva cărticele specializate, reale resurse educaționale adaptate programei școlare, pe care cei mici să le aibă în permanență sub ochi. Doar așa, ei vor putea deprinde ușor și cât mai devreme învățarea limbilor străine. Aceasta este părerea specialiștilor și a profesorilor din domeniu.

RimasPalabras cop tipar

La vârste mici, mintea copilului este antrenată să absoarbă informația ca un burete.
De aceea, Biblioteca Leonardo a editurii Integral se adresează deopotrivă preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare și din ciclul primar: Limba italiană – Piccole rime colorate; Il colore delle parole; Limba spaniolă – Rimas y colores; Palabras y colores; Limba engleză în versuri.

Engleza

Aceste lucrări îi asigură copilului contactul optim cu noțiunile elementare, într-o manieră clară, coerentă, logică, dar și prietenoasă: în versuri jucăușe, ușor de reținut deopotrivă pentru copii, educatori și învățători. Astfel încât informația să fie asimilată în joacă, pe nesimțite, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text și prin activități de colorare și conturare a desenelor.

Vino la Biblioteca Leonardo!

http://eintegral.ro/biblioteca-leonardo .

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *