Cum să înveți în joacă la Târgul GAUDEAMUS Carte Şcolară!

 

Dragi copii, v-ați întrebat vreodată cum este să înveți și să nu te plictisești? Editura Integral, prezentă la cea de a XII a editie a Târgul GAUDEAMUS Carte Şcolară, vă așteaptă cu o serie de colecții și titluri pentru preșcolari și elevii din ciclul primar de învățământ.

Titlurile din Colecțiile Nota 10 si Biblioteca Grădiniței sunt cele mai căutate de copii, părinți, educatori, învățători și bunici.

DSCN5280

Pentru că ele propun un format original de învățare în joacă, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text. În același timp, copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare și conturare a desenelor.

De asemenea, de succes sunt și cărțile în limba engleză pentru preșcolari de la editurile Usborne și Sunrise Publishers!

EVENIMENTE!!!

  • Dragi copii, la standul editurii Integral Educațional vă puteți distra și face poze cu Dragonul Michelangelo, un super star care este prezent alături de voi toată perioada de desfășurare a târgului.

DSC_0033

  • Dragi părinți, educatori și învățători, în urma mesajelor voastre primite la redacție, astăzi lansăm Colecția Comunicare psiho-socială acasă și la școală!

Primul titlu: Oița veselă și blana încâlcită de Antonia Noël !!!

(deocamdată doar în format digital, http://eintegral.ro)

antonia noel

Cine este Antonia Noël? Consultant si formator în Comunicare prin Metoda ESPERE, este singurul trainer din România certificat de Institutul ESPERE International din Paris. Susține conferințe/workshopuri de parenting și dezvoltă cursuri prin  Metoda ESPERE® în instituţii, şcoli şi întreprinderi. Expert în comunicare și relații interumane, ea este consultant și formator în comunicare, trainer CNFPA, jurnalistă și colaboratoare la diverse emisiuni de televiziune.

Vă așteptăm, dragi părinți, copii, bunici, educatori și învățători,

până duminică, 28 septembrie,

la standul Editurii Integral Educațional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *