De ce avem nevoie de un set complet de resurse educaționale

La 25 de ani de la Revoluţie, pe piaţa românească de carte au început să apară măsuri şi soluţii inedite, eficiente, care să ofere celor mici plăcerea şi bucuria de a învăţa, de a crea şi de a înţelege lumea în care ei acum fac primii paşi. Este ceea ce editura Integral (http://eintegral.ro) a reuşit, răspunzând atât nevoii de cunoaştere a celor mici cât şi dorinţei de educaţie eficientă şi inteligentă din partea părinţilor.

Astfel, adresate deopotrivă preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare, cele 10 cărticele din Colecția Bibiloteca Grădiniţei ne propun un format original de învățare în joacă.

Şi, prin urmare, toate aceste lucrări ne sunt prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut deopotrivă pentru copii și educatori.

Unde sunt folosite? Acasă sau la grădiniță.

Cui se adresează? Părinților și educatorilor.

Ce reprezintă? Cele 10 cărticele de activități compun un set complet de resurse educaționale, acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori către elementele de învățare specifice preșcolarilor.

Câteva exemple din această colecţie originală.

“1 2 3 pentru prichindei”

 

de Costel Postolache

 

versuri, carte de colorat

123 Coperta 2

Scrisă și desenată special pentru cerințele de învățare specifice grădiniței.

Cifrele de la 1 la 10, precum și operațiile elementare sunt învățate în joacă, pe nesimțite, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text.

În același timp, copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare și conturare a desenelor.

“Micul explorator”

 

de Costel Postolache

Recomandat pentru copii de 3-6 ani

 Micul explorator

“Micul geograf”

 

de Costel Postolache

 

 

Recomandat pentru copii de 3-6 ani

versuri (tematică educațională)

 Micul geograf

Noțiunile elementare sunt învățate în joaca, pe nesimtite, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text. În același timp, copiii sunt invitați să îsi fixeze cunoștinţele prin activități de colorare și conturare a desenelor.

Lucrarea este prezentată în versuri jucaușe, ușor de reținut deopotriva pentru copii și educatori.

Ca o concluzie, realizate de un colectiv de autori experimentați, lucrările prezintă, într-un cadru educațional unitar, un conținut atractiv deopotrivă prin grafică și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul, jucându-se și învățând cu plăcere.

Aţi cumpărat deja Colecția Bibiloteca Grădiniţei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *