Editura Integral aduce jocul cunoașterii în școlile din București!

 

În perioada 29 septembrie-1 octombrie 2014, Editura Integral a fost invitatul de marcă al școlilor gimnaziale nr. 142, nr. 50 Maica Domnului și Uruguay din Capitală. Elevii claselor pregătitoare și cei ai claselor I s-au bucurat de venirea celebrului Leornardo, mascota Asociației pentru Educatie Integrală Leonardo, un pui de leopard care s-a jucat și a interacționat cu ei pe tot parcursul vizitei noastre.

Bineînțeles, nu puteau lipsi nici cărțile, atât de îndrăgite de copii, din colecțiile noastre: “Biblioteca Grădiniței”, “Nota 10”, “Biblioteca Leonardo” și “Biblioteca Pisa”.

De aceea, am organizat cu acest prilej și mici expoziții de carte școlară pentru ciclul primar de învățământ. Atât cadrele didactice cât și elevii au fost încântați de proiectul nostru și de călătoria magică în lumea cărților editurii Integral.

Iată și câteva declarații sincere, la finalul evenimentului:

 sc 142

„A fost foarte frumos. Copiii au fost foarte încântați, de-a dreptul fericiți. Să mai veniți pe la noi!“ (profesor Ioana Ionica, directorul Școlii gimnaziale Nr. 142)

 sc 50

„Sunteți bineveniți la noi oricând. E minunat când copiii nu mai sunt nevoiți să facă drumul până la librărie și vine librăria la ei! Am găsit un adevărat sprijin în voi pentru educația copiilor noștri. Sunteți minunați!“ (profesor Julieta Mihăilescu, directorul Școlii gimnaziale Nr. 50 Maica Domnului)

 sc uruguay

„A fost foarte interesant. Și ar fi foarte util pentru copii și cadrele didactice dacă toate editurile ar veni și ne-ar prezenta noutățile lor editoriale. Pentru că un punct de carte într-o școală îi atrage pe elevi către lectură. Copiii au fost foarte încântați și toată ziua, în fiecare pauză, au venit la standul editurii ca să le vadă și să le răsfoiască. Se vedea că le plac foarte mult cărțile voastre! Eu consider că, așa cum la fiecare școală există un punct alimentar, așa ar trebui să existe și un centru de carte pentru elevi. Pentru că astfel li se deschide copiilor un orizont spre carte, spre lectură. Să mai veniți pe la noi, cu o varietate și mai mare de cărți pentru copii!“ (profesor Teodora Michel, directorul Școlii gimnaziale Uruguay)

Dragi copii, educatori, învățători și profesori, în săptămânile care urmează noi vom poposi și în alte școli bucureștene. Nu ratați întâlnirea cu Leonardo!

2 thoughts on “Editura Integral aduce jocul cunoașterii în școlile din București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *