Editura Integral ne invită la lansarea cărții “Gazele de șist și fracturarea hidraulică” (Bookuria.info)

 

Editura Integral anunță un eveniment editorial major, lansarea primei cărți publicate în România despre gazele de șist și fracturarea hidraulică.

Cartea GAZELE DE ȘIST ȘI FRACTURAREA HIDRAULICĂ. Între mit și realitate, scrisă de prof. dr. ing. Constantin Crânganu și publicată la Editura Integral, este o lucrare adresată deopotrivă specialiștilor și publicului larg, care va stârni pasiuni și va alimenta cu argumente polemici și dezbateri pe un subiect care a polarizat atenția comunității științifice, a presei și a societății civile.

Poster Lansare Sadoveanu

Autorul este profesor de Geofizică și Geologia petrolului la Graduate Center și Brooklyn CollegeThe City University of New York. Anterior, a lucrat la Universitatea A. I. Cuza din Iașiși University of Oklahoma, School of Geology and Geophysics. Costantin Crânganu este Profesor de Onoare al Universității A. I. Cuza din Iași.

Lansarea cărții se va face în prezența autorului și a editorului și va avea ca invitați personalități de vârf ale geoștiințelor: prof. dr. Nicoale Anastasiu, membru corespondent al Academiei Române, prof. dr. ing. Cornel Dinu, prof. dr. ing. Marian Ivan, prof. dr. ing. Daniel Scrădeanu, Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București.

Lansarea va avea loc joi 30 octombrie 2014, orele 15:30, la Librăria Sadoveanu, din Bd. G-ral Magheru Nr. 6-8.

SURSA: http://www.bookuria.info/

http://www.bookuria.info/editura-integral-ne-invita-la-lansarea-cartii-gazele-de-sist-si-fracturarea-hidraulica/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *