Leonardo a revenit! În mijlocul copiilor de la Grădinița nr. 222 și Liceul Teoretic Național din București!

În perioada 1-5 decembrie 2014, Editura Integral a fost invitatul special al Grădiniței nr. 222 și al Liceului Teoretic Național din București. Prichindeii și elevii claselor I-IV au primit cu multă bucurie și emoții pozitive cărțile noastre, răsfoind și citind curioși colecțiile editoriale, „Biblioteca Grădiniței“, „Nota 10“, „Biblioteca Leonardo“ și „Biblioteca Pisa.

Copiii s-au bucurat de venirea celebrului Leornardo, mascota Asociației pentru Educatie Integrală Leonardo, un pui de leopard care s-a jucat și a interacționat cu ei pe tot parcursul vizitei noastre. În plus, cei mici ne-au mărturisit că dulciurile Ulker sunt preferatele lor!

Prin urmare, am organizat cu acest prilej concursuri de cultură general (la care copiii au răspuns cu bucurie și inteligență) și mici expoziții de carte școlară pentru ciclul primar de învățământ. Atât cadrele didactice cât și elevii au fost încântați de proiectul nostru și de călătoria magică în lumea cărților editurii Integral.

Vă oferim și câteva declarații sincere, la finalul evenimentului:

gradinita 222

„Acțiunea inițiată de Editura Integral și Asociația Leonardo de a vizita Grădinița nr. 222 din București a fost binevenită, atât în rândul copiilor, cât și al cadrelor didactice. Cu influență pozitivă pentru dezvoltarea gustului pentru lectură al copiilor. Sunt foarte utile și interesante astfel de acțiuni precum cea a dvs. Mascota Leonardo i-a apropiat mult pe copii de carte. Pe scurt, a fost antrenant, educativ, distractiv.“ (profesor Sofia Romanescu, directorul Grădiniței nr. 222).

Liceul Teoretic National

„Este o colaborare binevenită între o editură și o școală. Pentru părinți, copii, educatori, învățători, profesori. Practic, pentru toți factorii implicați în procesul educative. Poate vom reuși să extindem această colaborare, să organizăm împreună concursuri, chiar între copii, pe diferite școli! Vă mai așteptăm pe la noi!“ (profesor Silvia Moraru, directorul Liceului Teoretic Național).

Dragi copii, educatori, învățători și profesori, în săptămânile care urmează noi vom poposi și în alte școli bucureștene. Nu ratați întâlnirea cu Leonardo!

Editura Integral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *