Leonardo și Editura Integral continuă jocul cunoașterii în școlile din București!

 

În perioada 14-19 noiembrie 2014, Editura Integral și Asociația Leonardo pentru Educație  Integrală au fost oaspeții de marcă ai Școlii primare Internaționale „Spectrum“ și ai Liceului „Miguel de Cervantes“ din Capitală.

Prichindeii claselor pregătitoare și cei ai claselor I au fost foarte bucuroși de venirea celebrei mascote Leornardo, un pui de leopard care s-a jucat și a interacționat cu ei pe tot parcursul vizitei noastre.

Bineînțeles, nu puteau lipsi nici cărțile, atât de îndrăgite de copii, din colecțiile noastre: „Biblioteca Grădiniței“, „Nota 10“, „Biblioteca Leonardo“ și „Biblioteca Pisa“.

De aceea, am organizat cu acest prilej și mici expoziții de carte școlară pentru ciclul primar de învățământ.

Iată și câteva declarații sincere, la finalul evenimentului:

liceul Cervantes

„Este o inițiativă foarte bună. Trebuie să-i obișnuim pe copii de mici să îndrăgească cărțile, lectura. Nu doar manualel școalre, ci și auziliarele colare și lecturile suplimentare. Ala încât ei să ajungă să iubească toate disciplinele. Vă mulțumesc că ați venit și la noi! Copiii au avut astfel și prilejul să viziteze, să vadă o adrevăarată expoziție de carte, pentru clasele I și a II-a. Mai veniți pe la noi, sunteți bineveniți oricând!“ (Doamna Camelia Rădulescu, directorul Liceului „Miguel de Cervantes“)

sc spectrum

„În perioada 17- 19 noiembrie, Editura Integral Educațional, alături de alte edituri, a participat la Târgul de carte desfășurat în incinta școlii Spectrum București. Anul acesta, un element inedit l-a constituit participarea mascotei noastre, leopardul Leonardo. Reprezentantul nostru la târg a organizat câteva concursuri de cultură generală la nivelul claselor primare, iar mascota Leonardo a împărțit premii constând în cărticele pentru copii. Cu speranța că toate carțile cumpărate de copiii și părinții prezenți la târg le vor folosi acestora pentru relaxare dar și pentru dezvoltarea personală și profesională promitem că vom reveni și la anul, încercând să ne îmbunătățim oferta.

Ca o concluzie general, atât cadrele didactice cât și elevii ne-au primit cu multă bucurie și au fost încântați de proiectul nostru în călătoria magică a cărților editurii Integral.” (Doamna Rodica Tolea, învățător, Școala primară Internațională „Spectrum“)

Dragi copii, educatori, învățători și profesori, în săptămânile care urmează noi vom poposi și în alte școli bucureștene. Nu ratați întâlnirea cu Leonardo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *