Promo iClasă 25 aprilie 2015

25 aprilie 2015


Invitat in direct la iClasa este formatorul Radu Atanasiu – specializat in gandirea critica. Discutam despre studiul gandirii critice in scolile si universitatile din vestul Europei. Ii puteti scrie intrebari sau comentarii la numarul de sms – 0746 22 33 00.Cele mai interesante doua intrebari/comentarii sunt premiate cu un CD audio de la ROTON (muzica clasica) si cu o carte de la prietenii de la EdituriaTrei- Fiicele tatalui, fiii mamei.


Din sumar:
– un interviu in direct cu Irina Pilos , ofiter de informatii la Eurodesk – o rubrica realizata in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.
– minunata rubrica Scoala pe glob realizata de Anca Ionescu- in aceasta editie despre educatia din Israel.
– un interviu in exclusivitate cu regizorul Cristian Mihailescu acordat Ralucai Radulescu despre ultima premiera ( 24 aprilie) cu Flautul Fermecat de la Opera Comica pentru copii.
– un reportaj realizat pe 23 aprilie de Ziua Internationala a Cartii si de Ziua Bibliotecarului Roman( ne-au sprijint partenerii de la editura Integral Educational prin Sorin Lucaci si profesoara Rodica Paliga de la Liceul National).
– rubrica Din alte timpuri citita de Razvan Dolea, in care aflati ce-am mai descoperit despre educatia de altadata. Materialele au fost consemnate in  ziarul Universul, cotidianul cu cel mai mare tiraj din perioada interbelica.

Mai avem si obisnuitul concurs telefonic – cu o intrebare adresata in direct. Numerele la care puteti suna sunt: 021-3111240 sau 0213190505. Editura Integral Educational v-a pregatit trei premii: Stelian Turlea – Pasarea noptii, Povesti cu mamici si tatici, doua volume din colecita Super-eroii basmului romanesc.

Va astept sa ne ascultati pe unde terestre – 101.3 Fm ( pentru capitala) si online la www.radioromanaicultural.ro

Mirela Nicolae
realizator emisiuni educationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *