Volumul “Când îngerii iubesc”, de Roxana G. Pătraşcu, lansat miercuri, la Târgul Gaudeamus (Mediafax)

“Când îngerii iubesc”, debutul în roman al scriitoarei Roxana G. Pătraşcu, care a apărut la editura Integral, în colecţia “Nodul iubirii”, va fi lansat miercuri, de la ora 17.00, la cea de-a XXI-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură.

coperta 1 Ingeri

Cea de-a XXI-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură va avea loc de miercuri până duminică, în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti.

Romanul “Când îngerii iubesc” va fi prezentat de criticul Dan Silviu Boerescu, în prezenţa autoarei.

“Când îngerii iubesc” este o poveste despre dragoste şi misticism, împletite încântător într-o naraţiune construită prin descrierea alternativă a evenimentelor, văzute din perspectiva celor două personaje principale – Ema şi Ilian, cu interpretările lor subiective, complet diferite, asupra celor întâmplate, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Ema este studentă în anul al III-lea la Medicină, cu o viaţă sentimentală în ruine, dar, altfel, cât se poate de normală, o viaţă ce nu lasă să se-ntrevadă că în ea şi-a făcut loc un Înger Războinic din Ordinul Puterilor, după cum se arată în acelaşi comunicat. Ilian i-a devenit Protector dintr-o întâmplare şi, cu fiecare apariţie lângă Ema, trupul său de om îl trădează. Îngerul înţelege din ce în ce mai clar că s-a îndrăgostit de fată şi că nu poate face nimic. Speră doar ca umbra timpului să fie blândă cu el şi să-i atenueze intensitatea sentimentului, eliberându-l.

Născută pe 15 mai 1972, în Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, Roxana G. Pătraşcu a absolvit Colegiul Naţional “Unirea” din oraşul natal, după care s-a înscris la Facultatea de Electrotehnică a Universităţii Politehnica Bucureşti, pe care a absolvit-o în anul 1995. A profesat pentru un singur an ingineria, după care s-a înscris în programul MBA româno-canadian din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, pe care l-a absolvit în 1997. De atunci profesează managementul în domeniul telecomunicaţiilor.

SURSA: MEDIAFAX

http://www.mediafax.ro/cultura-media/volumul-cand-ingerii-iubesc-de-r-g-patrascu-lansat-miercuri-la-targul-gaudeamus-13581487

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *