Câștigă un set de cărți educative pentru copilul tău! (Revista Avantaje)

Deoarece nu mai este mult timp până la debutul unui nou an școlar, și pentru a începe cu dreptul, cărțile Colecției „Nota 10“ ale editurii Integral vin în ajutorul preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare și din ciclul primar.

De la elementele cele mai simple – formă, culoare, însemne elementare –, la tabla înmulțirii și reguli gramaticale, toate ne propun un format original de învățare în joacă, fiind prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut deopotrivă pentru copii și educatori: Abecedar în versuri, Gramatica în versuri, Aritmetica în versuri, Geografia în versuri, Zoologia în versuri, Științele naturii în versuri, Calendarul în versuri, Meșter mare la culoare, Pietonul mic și voinic, Cartea bobocului școlar, Limba engleză în versuri (Nursery Rhyme English Language), „1,2,3 pentru prichindei“ și „A B C cu animale“.

limba-engleza-in-versuri-500x500

Dragi copii, cărticelele de activități sunt realizate de un colectiv de autori experimentați și pot fi folosite acasă, la grădiniță sau la școală. Acestea compun un set complet de resurse educaționale auxiliare programei școlare. Oferindu-vă astfel vouă, micii cititori ai noștri, un mod plăcut și instructiv de a vă petrece timpul, jucându-vă și învățând cu plăcere!

pietonul-mic-si-voinic-500x500stiintele-naturii-in-versuri-500x500

Începând cu data de 4 septembrie, pe pagina de Facebook a site-ului Avantaje vei putea participa la concursuri rapide și poți câștiga câte un set de cărți educative pentru copilul tău! Anunțăm ora concursului cu o zi înainte, așa că fii atent! Câștigătoare sunt primele două persoane care comentează la postarea cu concursul! Câștigătorii sunt rugați să trimită un e-mail cu numele și adresa complete la adresa sandra.sarbu@ringier.ro, pentru a afla cum pot intra în posesia premiului.

SURSA: http://www.avantaje.ro/articol/castiga-un-set-de-carti-educative-pentru-copilul-tau

7 thoughts on “Câștigă un set de cărți educative pentru copilul tău! (Revista Avantaje)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *