Editura Integral continuă jocul cunoașterii în școlile din București!

 

În perioada 12-14 octombrie 2014, Editura Integral și Asociația Leonardo pentru Educație Integrală au fost oaspeții de marcă ai școlilor gimnaziale nr. 196 „Federico García Lorca“ și nr. 95 din Capitală. Prichindeii claselor pregătitoare și cei ai claselor I au fost foarte bucuroși de venirea celebrei mascote Leornardo, un pui de leopard care s-a jucat și a interacționat cu ei pe tot parcursul vizitei noastre.

 

Bineînțeles, nu puteau lipsi nici cărțile, atât de îndrăgite de copii, din colecțiile noastre: „Biblioteca Grădiniței“, „Nota 10“, „Biblioteca Leonardo“ și „Biblioteca Pisa“.

20141015_090246

De aceea, am organizat cu acest prilej și mici expoziții de carte școlară pentru ciclul primar de învățământ. Iar din partea partenerului nostru Itsy Bitsy le-am oferit copiilor cadou baloane colorate. În replică, cei mici ne-au mărturisit că ei ascultă adesea Radio Itsy Bitsy!

20141015_092419

Atât cadrele didactice cât și elevii ne-au primit cu multă bucurie și au fost încântați de proiectul nostru în călătoria magică a cărților editurii Integral.

Iată și câteva declarații sincere, la finalul evenimentului:

Sc Federico Garcia Lorca

„Dintre cărțile dvs, cu precădere mi-au atras atenția lucrările în limbi străine pentru copii, pe care eu le-am și recomandat dealtminteri părinților. Ei au fost foarte interesați. E foarte bine că veniți voi la noi! Cărțile, în școală au întotdeauna un impact pozitiv asupra copiilor.“ (Doamna Emilia Lăscuzeanu, profesor, Școala gimnazială Nr. 196 „Federico García Lorca“)

„La cărțile în limba spaniolă, nivelul de informație depășește clasa pregătitoare, lucrările fiind foarte complexe, atât ca structură și noțiuni cât și ca design. În schimb, copiii le pot colora cu ușurință.“ (Doamna Nicoleta Popescu, profesor, Școala gimnazială Nr. 196 „Federico García Lorca“)

„Încă trăim ecourile în urma întâlnirii noastre, care a avut un impact foarte mare asupra copiilor. Mascota Leonardo le-a plăcut foarte mult micuților iar părinții încă vizitează standul editurii Integral din școala noastră. Întreaga voastră echipă a fost implicată și prezentarea interactivă cu copiii, foarte bine structurată. Copiii au fost antrenați în emoții și acțiuni pozitive. Am apreciat și dotarea cu baloanele colorate. Astfel, cărțile vor avea un câștig evident pe viitor pentru copii. Foarte inspirată prezența voastră în școala noastră! Ar fi minunat dacă ați veni și la clasele a II-a și a III-a, astfel toți copiii ar percepe mult mai bine importanța cărții și a lecturii. Vă mai așteptăm cu drag pe la noi, să mai avem astfel parte de momente frumoase! Complimente domnului director al editurii, Costel Postolache! Poate chiar vom realiza împreună evenimente culturale!“ (Lavinia Marcu, directorul Școlii gimnaziale Nr. 95)

Dragi copii, educatori, învățători și profesori, în săptămânile care urmează noi vom poposi și în alte școli bucureștene. Nu ratați întâlnirea cu Leonardo!

2 thoughts on “Editura Integral continuă jocul cunoașterii în școlile din București!

  1. Admin

   Va multumim mult pentru interesul acordat!
   Leonardo vine cu siguranta si la Scoala nr 21 Liviu Rebreanu:
   Va rugam sa ne trimiteti datele dvs de contact (nu vor fi publice), ca sa putem organiza vizita.

   Pe curand, cu prietenie,
   Editura Integral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *