Editura Integral vine cu vești bune la cea de a XII-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Carte Şcolară!

 

Cărțile din Colecția Biblioteca PISA își propun să îi pregătească pe preșcolari și pe micii școlari pentru abordările integrate, multidiciplinare, specifice proiectelor și testelor PISA.

Și ne-am propus să începem chiar cu momentul debutului la grădiniță, respectiv școală.

Astfel, prin cărțile noastre, micii cititori învaţă să-şi cultive creativitatea şi imaginaţia și reușesc să-şi dezvolte vocabularul și personalitatea.

cartea bobocului de gradinita foto

Cartea Bobocului de Grădiniță (Versuri: Costel Postolache, Ilustrații: Mihaela Flueraș, Colecția Biblioteca PISA) este o lucrare aparte prin faptul că universul copilăriei, în care grădinița urmează să aibă un loc aparte în viața micuților, este descris în versuri magice și jucăușe, conturându-le astfel primii pași și ABC-ul cunoașterii vieții. Bobocul-erou își întâlnește zâna cea bună/doamna-educatoare, află de ce grădinița e atât de mare și cum au loc toți copiii în ea, ce face micul pieton, ce reprezintă cartea, recreația, punctul, linia, pata de culoare, geometria pe hârtie, ziua, noaptea, literele și cifrele de la 1 la 10. În timp ce copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare și conturare a desenelor.

coperta boboc scolar  bun

În lucrarea Cartea Bobocului Școlar (Versuri: Costel Postolache, Ilustrații: Mihaela Flueraș, Colecția Biblioteca LEONARDO, Proiect PISA), cu multă bucurie și emoții pozitive în suflete, celor mici li se descoperă prima zi de școală și școala în sine, o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie. Bobocul-erou este uimit de doamna învățătoare și de colegi, pe care-i descrie cu minuțiozitate și inteligență, află de ce școala e un furnicar și cum au loc toți copiii în ea, ce fac micul pieton și micul călător, cum e la joacă, ce reprezintă casa, familia, prietenii nevorbitori, strada, orașul, punctul, linia, pata de culoare, geometria pe hârtie, ziua, noaptea, săptămâna, luna, literele, cifrele de la 1 la 10 și operațiile elementare (adunare, scădere, înmulțire și împărțire). Totodată, copiii reușesc să memorize informațiile prin activități de colorare și conturare a desenelor.

Ambele cărți sunt disponibile și în ediții personalizate pe situl http://eintegral.ro/ .

Pentru reușita completă a copiilor noștri, Cartea Bobocului de Grădiniță și Cartea Bobocului Școlar oferă tinerilor studioși posibilitatea de a învăța în timp ce se joacă, integrând cunoștințe și elemente de cunoaștere specifice diferitelor discipline într-un proiect de învățare deopotrivă coerent, instructiv și recreativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *