7 noiembrie – Săptămâna călătoriilor în lumea magică a poveștilor și în Univers

Preşcolarii grădiniţei “Micul Prinţ” au încheiat vineri, 07.11.2014, o săptămână extrem de interesantă. Copiii de la grupa Crickets and Ladybirds au călătorit în lumea magică a poveştilor, în timp ce copiii de la grupa mare, Ants, au realizat o călătorie imaginară în spaţiu, fiind fascinaţi de tot ceea ce au descoperit.

Proiectul, derulat pe parcursul unei săptămâni, a purtat numele de ”Călătorie în lumea magică a poveştilor” pentru copiii de la grupele mici, respectiv ”De vorba cu Planetele”, pentru copiii de la grupa mare.

Proiectul s-a realizat între 3 şi 7 noiembrie, prin diverse activităţi desfăşurate la nivelul grădiniţei, respectiv jocuri de rol, interpretarea anumitor personaje întâlnite în poveşti, confecţionarea unor navete spaţiale, realizarea unor desene pe temele amintite, învăţarea unor cântecele corespunzătoare, etc.

Săptămâna s-a încheiat printr-o frumoasă petrecere organizată pentru Raluca Gabriela Beră şi Vlad Gabriel Chiper, care au dorit să-şi serbeze ziua onomastică la grădi, fiind foarte bucuroşi să-l aibă drept musafir pe magicianul Paco. Acesta a reuşit să-i cucerească pe micuţi venind însoţit de animăluţe şi multe trucuri de magie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *