Descoperă jocul cunoașterii împreună cu Editura Integral (BOOKURIA.INFO)

Ori de cate ori facem cate o mica descoperire, ne bookuram sa o impartasim cu voi. Astazi o sa va povestesc cate ceva despre o editura tare draguta, cu carti pentru copii de gradinita si elevi din ciclul primar. Cartile editurii despre care o sa va povestesc mai jos le puteti comanda fie de pe site-ul editurii, fie de la elefant (am vazut ca la elefant momentan sunt doar 10 titluri, dar sigur vor urma si altele).

Editura Integral, dedicata cartilor pentru copii și elevi, de la 0 la 12 ani, gratie colectiilor sale, “Biblioteca Gradinitei”, “Nota 10”, “Biblioteca Leonardo” si ‘Biblioteca Pisa”, se adreseaza deopotriva prescolarilor si elevilor din clasa pregatitoare și din ciclul primar, propunand un format original de invatare in joaca.

Notiunile elementare sunt invatate in joaca, pe nesimtite, prin poezii simple, agreabile, in care cuvintele relevante sunt subliniate in text. In același timp, copiii sunt invitati sa iși fixeze cunoștintele prin activitati de colorare și conturare a desenelor.

Toate lucrarile sunt prezentate in versuri jucause, usor de retinut deopotriva pentru copii, educatori si invatatori. Folosite acasa sau la gradinita, carticelele de activitati compun un set complet de resurse educationale, oferindu-le parintilor, educatorilor si invatatorilor acele instrumente de concentrare a atentiei si energiilor micilor cititori catre elementele de invatare specifice prescolarilor. Realizate de un colectiv de autori experimentati, lucrarile prezinta, intr-un cadru educational unitar, un continut atractiv deopotriva prin grafica si joc literar, oferind micilor cititori un mod placut si instructiv de a-si petrece timpul, jucandu-se si invatand cu placere.

Sursa: www.bookuria.info

http://www.bookuria.info/descopera-jocul-cunoasterii-impreuna-cu-editura-integral/

 

Banner bookuria 30 09 14

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *