Editura Integral vine cu premii în cărți pentru copiii participanți la “Atelierul de jurnalism by Cristina Herea”!

 

Joi, 4 septembrie 2014, începând cu ora 18.00, copiii sunt invitați la petrecerea de lansare a cursurilor Atelier de jurnalism by Cristina Herea, primul curs de televiziune și presa scrisa dedicat micuților cu vârsta cuprinsă între 6 si 14 ani. Ei își vor dezvolta personalitatea, abilitățile de leadership, de prezentare, networking și comunicare.

Studioul KIDS NEWS îi așteaptă pe cei mici la pupitrul amenajat cu ajutorul celor de la Zoom Design.

image

Prietenii de la Bio Corner, Fresh Corner și Tip Top îi vor întâmpina cu dulciuri, dar și freshuri de portocale.

Editura Integral le va oferi copiilor participanți premii în cărți din Colecțiile “Nota 10” și “Biblioteca Leonardo” și, de asemenea, va fi prezentă la eveniment cu o expoziție de carte pentru copii.

Adresate deopotrivă preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare și din ciclul primar, de la elementele cele mai simple – formă, culoare, însemne elementare –, la tabla înmulțirii și reguli gramaticale, toate sunt prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut deopotrivă pentru copii și educatori: Abecedar în versuri, Gramatica în versuri, Aritmetica în versuri, Geografia în versuri, Zoologia în versuri, Științele naturii în versuri, Calendarul în versuri, Meșter mare la culoare, Pietonul mic și voinic, Cartea bobocului școlar, Limba engleză în versuri (Nursery Rhyme English Language). Oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul, jucându-se și învățând cu plăcere.

Voia bună și surprizele vor fi oferite de echipa Vizoo, așadar cei mici sunt invitați să facă cunoștință cu celebrul Magician și mascotele, care îi vor învăța cele mai antrenante jocuri scenice pentru televiziune.

Centrul Educațional Edu-Care îi invită la ateliere de pictură, bune maniere și dezvoltare personală.

Iar Cristina Herea, jurnalist România TV, îi așteaptă pe covorul roșu, la un interviu, pentru că joi seara, la petrecerea din Studioul KIDS NEWS, ei sunteti vedetele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *