Cuvinte în imagini. Povești creative. Versuri jucăușe.

 

Mai mult decat carti. Scrieri creative pentru prescolari si elevi din  clasa pregatitoare si din ciclul primar.

Cu alte cuvinte, cele doua noi colectii ale editurii Integral: “Biblioteca gradinitei” si “Nota 10”.

 

Ce reprezinta, de fapt, aceste carti?

Un atelier de experiente narative derulat intr-un spatiu prietenos, al literelor, imaginilor si cuvintelor minunate.

Micii cititori invaţa sa isi construiasca povestile pornind de la instrumente simple, care se afla la indemana lor. Ii ghidam prin lumea cartilor si a povestilor. Notiunile elementare sunt invatate in joaca, pe nesimtite, prin poezii simple, agreabile, in care cuvintele relevante sunt subliniate in text. In acelasi timp, copiii sunt invitati sa isi fixeze cunostintele prin activitati de colorare si conturare a desenelor.

ABC

E bine sa citesti despre forme si culori, geografie, rime colorate, dar parca si mai bine este sa le vezi in fata ochilor in versuri jucause, usor de retinut deopotriva pentru copii si educatori.
Folosite acasa sau la gradinita, cele 10 carticele de activitati compun un set complet de resurse educationale, oferind parintilor si educatorilor acele instrumente de concentrare a atentiei si energiilor micilor cititori catre elementele de invatare specifice prescolarilor.

Luni si anotimpuri

De la elementele cele mai simple – forma, culoare, insemne elementare –, la tabla inmultirii si reguli gramaticale, toate sunt prezentate in versuri jucause, usor de retinut deopotriva pentru copii si educatori.

Trucuri si retete pentru ca imaginaţia si spiritul de aventura ale celor mici sa se reflecte in carticele bine scrise, care sa fie citite cu placere si uimire de cei din jur, fie ei parinţi, frati, colegi sau chiar de profesoara de romana.

geografia-in-versuri-500x500

Folosite acasa, la gradinita sau la scoala, cele 10 carticele de activitati compun un set complet de resurse educationale auxiliare programei scolare, cu care concorda, oferind parintilor si educatorilor acele instrumente de concentrare a atentiei si energiilor micilor cititori catre elementele de invatare specifice prescolarilor si scolarilor mici.

limba-engleza-in-versuri-500x500

Realizate de un colectiv de autori experimentati, lucrarile prezinta, intr-un cadru educational unitar, un continut atractiv deopotriva prin grafica si joc literar, oferind micilor cititori un mod placut si instructiv de a-si petrece timpul, jucandu-se si invatand cu placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *