Descoperă jocul cunoaşterii!

La cei 25 de ani de la Revoluţie, pe piaţa românească de carte au început să apară măsuri şi soluţii inedite, eficiente, care să ofere celor mici plăcerea şi bucuria de a învăţa, de a crea şi de a înţelege lumea în care ei acum fac primii paşi.

Editura Integral a reuşit să răspundă atât nevoii de cunoaştere a celor mici, cât şi dorinţei de educaţie eficientă şi inteligentă din partea părinţilor. Ea a creat astfel un atelier de experienţe narative derulat într-un spatiu prietenos, al literelor, imaginilor şi cuvintelor minunate.

abecedar-300x420

Micii cititori învaţă să îşi construiască propriile poveşti pornind de la instrumente simple, care se află la îndemana lor.

Folosite acasă, la gradiniţă sau la şcoală, cărticele de activităţi compun un set complet de resurse educaţionale auxiliare programei şcolare.

gramatica-in-versuri-230x350

Deşi mulţi copii români vorbesc în prezent fluent limba lui Skakespeare, în ultimii ani nu multe au fost editurile care s-au încumetat să aducă în România cărţile în limba engleză cele mai potrivite universului magic al copilăriei.

O excepţie există însă, de la această regulă a făcut Editura Integral, care a devenit astfel Distribuitor autorizat Usborne, UK.

my-first-fairyland-book-500x500

,,Biblioteca gradinitei”, ,,Nota 10”, ,,1 2 3 pentru prichindei”, ,,Micul explorator”, ,,Abecedar in versuri”, ,,Gramatica in versuri”, ,,Pietonul mic si voinic” sunt doar câteva titluri din multitudinea de colecţii ale editurii.

Editura Integral s-a născut în 1994, ca un joc sau hobby al lui Costel Postolache, pe atunci un tânăr profesionist din industria cărţii. Vreme de 20 de ani, Integral a publicat cărţi de poezie, lucrări academice, texte de referinţă privind istoria Balcanilor. În 2014, editura se relansează prin proiectul Integral Educational, destinat cititorilor tineri şi foarte tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *